За продан Къща

€160000
€150000
Код.: 1416
2
Стаи
2
Бани
220 кв.м
€682/кв.м

Описание на имотаДопълнително

  • Складcheck_circle
  • Градинаcheck_circle
  • Гледка: check_circle
  • Енергиен Клас: Не е включеноcheck_circle

Местоположение

Подобни свойства